MUS

Skal du holde MUS med dine medarbejdere? Så får du i denne samlede MUS-pakke konkrete værktøjer at arbejde med.

Jobsamtalen | Lederne PRO

Lederne Virksom har udviklet et unikt koncept for medarbejderudviklingssamtaler med udgangspunkt i styrkebaseret ledelse.

Download materialet på Lederne.dk

Hvorfor holde MUS?
En medarbejderudviklingssamtale er en forberedt, struktureret og fremadrettet samtale mellem dig som leder og din medarbejder. Det er her, I kan hæve jer op over hverdagens opgaver og tale om fremtidige arbejdsopgaver, forventninger og kompetenceudvikling. Samtalen er en mulighed for at sætte fokus på, hvordan medarbejderen trives, præsterer og fremadrettet kan løfte de opgaver, du har brug for, for at levere de rigtige resultater i virksomheden.

Fokus på medarbejderens styrker
Grundtanken i styrkebaseret ledelse er, at din medarbejder kan udvikle sig mest der, hvor vedkommende er stærk i forvejen.
Det styrkebaserede fokus er relevant i forhold til udviklingssamtaler, fordi samtalen er et oplagt sted at blive klogere på det, der motiverer medarbejderen, og hvornår vedkommende føler sig stærkest, gladest og præsterer bedst. Dermed bliver du og din medarbejder bedre i stand til at forstå og fremme forudsætningerne for at gøre det godt.

Det får du
Du får en samlet MUS-pakke til din virksomhed bestående af:
  • En video-guide, hvor ekspert i styrkebaseret ledelse Mads Bab gennemgår den styrkebaserede medarbejderudviklingssamtale
  • En vejledning til dig som leder
  • En vejledning til din medarbejder
  • Det såkaldte samtalehjul, som er strukturen for samtalen
  • En udviklingsplan, du skal bruge til at samle op på konklusionerne for samtalen
  • Seks walk and talk-kort, som du og din medarbejder kan bruge, hvis I vil gå en tur under samtalen
        

Download materialet på Lederne.dk

Har du brug for hjælp?

Har du brug for rådgivning? | Lederne

Få juridisk rådgivning

Er du også arbejdsgiver? Vores jurister er eksperter – også inden for personalejura. Ring eller skriv - vi svarer på dine spørgsmål inden for 24 timer på hverdage.
Mand med krydset arme og smil | Lederne Pro

Bestil Ledelsesrådgivning

Har du brug for hjælp til at håndtere virtuelle trivselssamtaler med dine medarbejdere – eller er du selv presset og følelsesmæssigt i klemme, så kan du få en personlig og fortrolig sparring med en af vores erfarne ledelsesrådgivere. 

Opdateret: 11.01.2023