Er miljøet på din arbejdsplads blandt Danmarks bedste?

I Danmark har vi brug for arbejdspladser, der både kan og vil skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor ledere og medarbejdere trives og fastholder et godt helbred hele arbejdslivet. Lederne er en del Arbejdsmiljørådet, som hvert år hylder ledere og medarbejdere, der er med til at skabe det gode bæredygtige arbejdsmiljø. Og det er nu, du kan indstille din arbejdsplads til årets Arbejdsmiljøpris.

13. januar 2023

Har din arbejdsplads et godt arbejdsmiljø, og har I nogle gode erfaringer, som andre kan lade sig inspirere af, så tøv ikke med at indstille jer til Arbejdsmiljøprisen 2023.

Det er nu, du kan indstille din arbejdsplads

At blive nomineret til arbejdsmiljøprisen giver arbejdsglæde, stolthed og synlighed om indsatsen.

Sidste frist for indstillinger er fredag d. 10. februar 2023.

Arbejdsmiljøpriserne 2023 overrækkes på arbejdsmiljøets store festdag onsdag d. 24. maj 2023 i Aarhus.

Om Arbejdsmiljøprisen

Siden 2006 har Ledernes Hovedorganisation sammen med de øvrige organisationer i Arbejdsmiljørådet tildelt Arbejdsmiljøprisen til arbejdspladser, som har skabt markante resultater og løst vigtige udfordringer i arbejdsmiljøet gennem vedholdende indsatser og et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere.

Arbejdsmiljøprisen uddeles inden for fire kategorier til arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet, og som kan inspirere andre.

De 12 nominerede arbejdspladser og de fire vindere udvælges af en dommerkomité, der består af repræsentanter fra Dansk Arbejdsgiverforening, Fagbevægelsens Hovedorganisation, KL, Ledernes Hovedorganisation, Akademikerne og formanden for Arbejdsmiljørådet.

En Lederne mærkesag: Danmark som verdens bedste arbejdsplads

Arbejdspladsen er et sted, hvor vi udover at løse vores opgaver og dermed sikre virksomhedens fortsatte fremdrift og eksistens, får netværk, mening, anerkendelse og trivsel. Godt arbejdsmiljø giver danske virksomheder en konkurrencefordel. Vejen til det gode arbejdsmiljø er bæredygtig ledelse og et stærkt, tillidsfuldt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere på den enkelte arbejdsplads.