Sådan arbejder vi politisk under coronakrisen

Nedenstående indhold har særligt fokus på selvstændige og iværksættere. Det er dermed kun et begrænset udvalg af blandt andet pressemeddelelser, nyheder undersøgelser og debatindlæg fra Ledernes Hovedorganisation. Øvrigt indhold kan findes her

På få dage er der vendt op og ned på hverdagen, som vi kender den. Vores medlemmer står i en situation, der for de fleste er ukendt land, hvor alvoren er stor, og flere er truet på deres daglige levebrød.

Dansk erhvervsliv står i en alvorlig situation, og derfor arbejder vi også politisk for vores medlemmer, så dansk økonomi og de mange påvirkede arbejdspladser kan hjælpes nemmere gennem krisen. 

Dansk erhvervsliv står i en så alvorlig situation lige nu, at Folketinget er nødt til at gøre alt, hvad der er muligt for at afbøde konsekvenserne af krisen. Ellers kan vi risikere en langvarig økonomisk krise med meget negative følger for erhvervslivet, som vil sende tusindvis af mennesker ud i arbejdsløshed.

Svend Askær, formand for Ledernes Hovedorganisation

Dagens analyse af dansk økonomi Niklas Praefke
Læs dagens statusrapport på dansk økonomi og erhvervsliv fra Ledernes cheføkonom, Niklas Praefke
Coronavirus
Her giver Virksoms eksperter dig svar på en række spørgsmål om blandt andet løn, karantæne, ferie, dagpenge og møder i A-kassen. Siden opdateres løbende.

Seneste tweets fra Virksom

Seneste nyheder om coronavirussen