Når ildsjæle mødes #3

I Virksoms podcast-serie "Når ildsjæle mødes" kommer du helt tæt på to succesrige iværksættere. Én kommer med mange års erfaring i bagagen og én er ny i samme branche. De fortæller om, hvordan de møder muligheder og udfordringer i arbejdet med at udleve deres passion - lyt med her.

Ilse Jacobsen + Miild - Når ildsjæle mødes

I denne episode møder vi Ilse Jacobsen - kendt som dommer i Løvens Hule og som iværksætter inden for både mode og beauty - og de to nye på banen;  Tanja Gregersen og Tine Svendsen, der har udviklet deres helt eget makeup-mærke "Miild", som er både svanemærket og allergi-certificeret. Det er blevet til en spændende samtale om, hvor vigtigt det er at bruge sine styrker, finde ud af, hvad man er god til - blandt meget andet.
Podcast-serien er produceret i samarbejde med Heartbeats.

Lyt med til "Når ildsjæle mødes"

Abonnér og lyt i iTunes eller Spotify

Du kan både lytte til Virksoms podcast på din mobil, computer eller tablet. Klik på ikonerne for at høre med i iTunes eller på Spotify:

 

Mød to nye ildsjæle den 14. maj 2018

I næste episode møder du de to designere Mads Nørgaard, der igennem mange år har været et af den danske modebranches helt store navne, og Melissa Bech, der står bag mærket Blanche - et nyt, dansk denim-mærke, der allerede har stor succes. Glæd dig :)

Få styr på juraen