Når ildsjæle mødes #1

I Virksoms podcast-serie "Når ildsjæle mødes" kommer du helt tæt på to succesrige iværksættere - en ny og en erfaren - der udveksler erfaringer i en form for "mini-mentor-samtale". Serien er produceret i samarbejde med Heartbeats. 

Per Mikael Hansen og Sara Mering

Her i den første episode kan du møde Per Mikael Jensen, der er koncernchef for Altinget og har mange års erfaring med sig fra mediebranchen i både Danmark og udlandet, og Sara Mering, der er chefredaktør for SEIN Mag - et magasin af og for unge.
Lyt med her, hvor de to snakker om udfordringer, muligheder, mod, forretningsmodeller og om at være iværksætter i den danske mediebranche i dag.

Lyt med til "Når ildsjæle mødes"

Abonnér og lyt i iTunes eller Spotify

Du kan både lytte til Virksoms podcast på din mobil, computer eller tablet. Klik på ikonerne for at høre med i iTunes eller på Spotify:

 

Mød to nye ildsjæle den 2. april

I næste program kan du møde Anh Lê, der står bag vietnamesiske Lê Lê med flere restauranter, catering og færdigretter, og David Andersen, der for nylig har åbnet caféen Sonny i København. Glæd dig til at lytte med, når næste episode udkommer den 3. april 2018 :)

Medlemsfordel i Virksom: